De populairste fiets vakantie landen

Fietsvakanties zijn altijd al populair geweest. Zeker omdat er in Nederland toch al zoveel gefietst wordt nemen mensen de stalen ros ontzettend graag mee op vakantie. Er zijn in de rest van Europa veel plaatsen waar je prima kunt fietsen. Hier zie je een selectie van de meest geliefde landen voor een fietsvakantie.

Verenigd Koninkrijk

Overal in Groot-Brittannië is fietsen bijna wel een lust voor het oog. Op sommige plaatsen kan het wat glooiend zijn maar dit doet niets af aan het fantastische uitzicht en de vele mooie routes die je er af kunt leggen. In alle landen die hiertoe behoren kun je eigenlijk wel mooi fietsen, let daarbij wel op dat je links rijdt!

Italië

De Italianen zijn altijd al gek van de fiets geweest. Juist daarom is het heerlijk hier zelf ook te fietsen. Er zijn veel bergen in het land maar andere gebieden zijn weer meer heuvelachtig of vlak. Ieder type fietser kan hier dus uit de voeten.

Noorwegen

Dat Noorwegen sowieso een prachtig land is lijdt geen twijfel. Dat het op de fiets misschien nog net wel iets mooier is ook niet. Alle reden dus om Noorwegen eens per fiets te gaan verkennen.