Fietstochten voor toeristen

Dat toeristen het bij vlagen helemaal geweldig vinden om in Nederland te fietsen is niet zo gek te noemen. Wanneer je immers uit een land komt waar dit bijna niet gebeurt is het natuurlijk fascinerend om alle fietsende mensen hier te zien en daar zelf dan ook nog eens aan mee te doen. Vele toeristen bezoeken de grote steden en hier is een ruim aanbod aan mogelijkheden om eens een mooie toch te maken op een tweewieler.

Amsterdam is mateloos populair bij bezoekers en zeker bij diegene van hen die de stad op de fiets wil verkennen. Op talloze plaatsen kunnen fietsen gehuurd worden voor een dag of voor langere perioden. Het leuke hieraan is dat je veel meer ziet dan wanneer je bijvoorbeeld de metro neemt. Zo krijg je een goed idee van de stad en is het makkelijk om ergens even af te stappen wanneer je graag iets van dichtbij wilt bekijken.

Overal zijn fietstochten uitgestippeld en niet zelden komen toeristen zelfs speciaal naar Nederland toe voor het fietsen. Het land leent zich er immers perfect voor en er is niets leuker dan een mooie reis te combineren met een sportieve fietstocht.